Termeni și condiții actualizați la data de 26.01.2023

Termeni de livrare produselor si serviciilor

Serviciile de pe site-ul investitoriiromania.ro pot fi achizitionate prin mai multe modalitati de plata: card, transfer bancar, crypto sau paypal. Dupa efectuarea platii si confirmarea acesteia de catre agentul de vanzari, utilizatorul primeste imediat un cont cu acces in platforma de cursuri Teachable si comunitatea privata de pe Discord pe adresa de mail inserata initial. Dupa inscrierea oficiala, participantul va fi contactat de catre un agent din departamentul de Customer Suport pentru toate detaliile tehnice. De precizat ca pentru celelalte modalitati de plata, procesul de verificare poate dura 1-2 zile maxim, urmand sa primeasca pe mail un cont cu datele de autentificare. Fiecare produs e in format fizic si are cod ISBN

Produse si servicii oferite

Specificatiile Prooduselor si Serviciilor digitale (descrierea cursului, structura/planul modulelor necesar pentru parcurgerea si insusirea lectilor ) sunt comunicate de catre Prestator Beneficiarului fie prin publicare pe Site sau in cadrul intalnirilor de informare si prezentare online stabilite intre Beneficiar si reprezentatii Prestatorului.

Prețuri

Toate prețurile afișate includ TVA.

Obligațiile utilizatorului

In atentia tuturor cursantilor! Accesul la platforma Discord si in platforma VIP se poate restrictiona oricand in caz ca se incalca regulile precizate sau daca administratorul decide acest lucru fara sa emita vreo notificare catre cursant. In plus, este strict interzis limbajul ireverentios si comportamentul care incita la ura in comunitate, drept urmare acestea atrag restrictionarea imediata a utilizatorului de a mai avea acces la canalul de discord si va fi eliminat, in definitiv, si din programul VIP, fara vreo notificare in prealabil.

Despre avans

Clientii care opteaza pentru plata avans si ulterior diferenta rest de plata, pierd garantia de a primi banii inapoi in termen de 14 zile. Atunci când există posibilitatea plății unui avans, el va reprezenta cel putin 25% din valoarea cursului/abonamentului VIP care ulterior va fi achizitionat. În cazul în care diferența de preț nu va fi achitată în termen de cel mult 5 zile, clientul va beneficia doar de sedinta de coaching. Avansul nu este supus restituirii în nicio împrejurare. Accesul la cursuri sau programul VIP nu este oferit decat dupa achitarea INTEGRALA a cursului/ abonamentului VIP.

Utilizatorul abonamentului se obliga in mod expres prin achizitionarea lui sa nu faca publice si sa nu divulge in niciun fel informatiile, activitatile, procedurile, metodele etc de care a luat la cunostinta prin intermediul abonamentului. In conținutul acestei obligații se include și interdicția utilizatorului abonamentului de a cesiona in orice mod, cu titlu gratuit sau oneros, abonamentul achizițonat. Incalcarea acestor obligatii va atrage sistarea imediata a prestarii serviciului nostru, fara returnarea vreunei sume de bani, si poate chiar atrage raspunderea civila sau penala, in conditiile legii.

În afara de achiziția abonamentului, consumatorul nu are nici o alta obligație, dar prin achiziția abonamentului confirma ca a citit toate informatiile de pe aceasta pagina web, inclusiv prezentele termeni si conditii!

Restituirea banilor

Dupa achiziționarea abonamentului sau a vreunui curs, banii se returneaza in termen de 14 zile daca primim un mail cu aceasta solicitare si doar daca cursantul a parcurs maxim (si inclusiv) 2% din cursul/programul achizitionat (deoarece continutul ar putea fi inregistrat/plagiat de acesta).

In caz ca s-a beneficiat si de o sedinta de coaching, cursantul isi va asuma tariful echivalent sedintei cu unul din colegii nostri, in valoare de 200 euro. Astfel, din suma initiala achitata se va deconta obligatoriu si tariful de 200 euro. 

Dupa finalizarea perioadei initiale a abonamentului, plata se va face automat prin aceeasi modalitate de plata introdusa la achizitia abonamentului, fiind o platforma pe baza de subscriptie. In caz ca doriti inactivarea platii recurente, se va modifica manual din setarile contului, la sectiunea Subscriptions. Atentie! In caz ca nu s-au efectuat pasii precizati anterior pentru dezactivarea subscriptiei, scrieti-ne o solicitare in maxim 5 zile de la data extragerii banilor din cont, iar ulterior va vom restitui banii.

Drepturi de proprietate intelectuala.

Toate produsele și serviciile furnizate de noi sunt proprietatea companiei, înregistrată la OSIM sub marca Investitorii. Atragem atenția că proprietatea intelectuală este garantată și ocrotită de lege, iar faptele ilicite de însușire sau folosire a ei atrag răspunderea civilă și penală a autorului.

ACTIVITATEA NOASTRĂ ESTE UNA DE ÎNDRUMARE ȘI CONSILIERE, ÎNSĂ PRECIZĂM IN MOD EXPRES CA NU NE VOM ASUMA NICIODATĂ GARANȚIA OBȚINERII UNUI ANUMIT REZULTAT FINANCIAR.

Activitatea bursieră și piața crypto sunt instrumente financiare supuse volatilității, și totodată, sunt influențate și de evenimente neprevăzute, motiv pentru care nu vom răspunde în cazul unor pierderi financiare!

  • INVESTITORII VIP ONLINE CORPORATION S.R.L.
  • J40/2177/2022

  • CIF: 45598959

  • Strada Lamaiului, NR. 4, CAMERA NR. 1, sector 1,Bucuresti

Contact: +40728202265support@investitoriiromania.ro

Program relatii cu clientii: L-V, de la 10:00 - 18:00.

Cum funcționează programul de mentorat?

  • Ai făcut cea mai bună alegere pentru tine și te-ai înscris în programul de mentorat.
  • Vei avea parte de o primă întâlnire alături de mentorul tău.
  • Vei primi materialele necesare pentru studiu individual.
  • În fiecare săptămână participi la sesiunile de mentorat 1:1 alături de expertul care îți va preda informații despre lecția din acea săptămână, urmând ca la final să-ți înmâneze o temă pentru următoarea întâlnire, astfel încât să aprofundezi cât mai bine noțiunile învățate.
  • ​Vei primi feedback pentru modul în care ai rezolvat exercițiile, alături de un calificativ care va demonstra nivelul tău de cunoștințe în legătură cu subiectul pe care ai lucrat.

Procesul de înscriere

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

EȘTI PREGĂTIT SĂ BENEFICIEZI DE ACEST PROGRAM GHIDAT DE MENTORAT?

CONTACT

Ai o întrebare despre programul VIP? Contactează-ne la 0728.834.894 sau scrie-ne pe mail

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML