Termeni și condiții actualizați la data de 16/08/2023

Termeni de livrare a produselor si serviciilor

Serviciile de pe site-ul investitoriiromania.ro pot fi achizitionate prin mai multe modalitati de plata: card, transfer bancar, crypto sau paypal. Dupa efectuarea platii si confirmarea acesteia de catre agentul de vanzari, utilizatorul primeste imediat un cont cu acces in platforma de cursuri Teachable si comunitatea privata de pe Discord pe adresa de mail inserata initial. Dupa inscrierea oficiala, participantul va fi contactat de catre un agent din departamentul de Customer Suport pentru toate detaliile tehnice. De precizat ca pentru celelalte modalitati de plata, procesul de verificare poate dura 1-2 zile maxim, urmand sa primeasca pe mail un cont cu datele de autentificare. Fiecare produs va fi livrat ulterior in format fizic si are cod ISBN.

Produse si servicii oferite

Specificatiile Produselor si Serviciilor digitale (descrierea cursului, structura/planul modulelor necesar pentru parcurgerea si insusirea lectilor ) sunt comunicate de catre Prestator Beneficiarului fie prin publicare pe Site, fie in cadrul intalnirilor de informare si prezentare online stabilite intre Beneficiar si reprezentatii Prestatorului.

Prețuri

Toate prețurile afișate includ TVA.

Obligațiile utilizatorului

In atentia tuturor cursantilor! Accesul la platforma Discord si in platforma VIP se poate restrictiona oricand in caz ca se incalca regulile precizate sau normele legale, fără obligativitatea noastră de a înștiința utilizatorul în asemenea situații. In plus, este strict interzis limbajul ireverentios si comportamentul care incita la ura in comunitate, drept urmare acestea atrag restrictionarea imediata a utilizatorului de a mai avea acces la canalul de discord si va fi eliminat, in definitiv, si din programul VIP, de asemenea fara vreo notificare in prealabil.

Despre avans

Clientii care opteaza pentru plata unui avans si ulterior diferenței de preț au dreptul la restituirea avansului în termen de cel mult 14 zile dacă solicită expres aceasta printr-un mail trimis companiei. Atunci când există posibilitatea plății unui avans, el va reprezenta cel putin 25% din valoarea serviciului/produsului care ulterior va fi achizitionat. În cazul în care diferența de preț nu va fi achitată în termen de cel mult 5 zile, clientul poate beneficia doar de sedinta de coaching. Accesul la serviciu/produs nu este oferit decat dupa achitarea INTEGRALA a serviciului/produsului.

Utilizatorul serviciului/produsului  se obliga in mod expres, prin achizitionarea lui, sa nu faca publice si sa nu divulge in niciun fel informatiile, activitatile, procedurile, metodele etc. de care a luat la cunostinta prin intermediu l serviciului/produsului. In conținutul acestei obligații se include si interdicția utilizatorului serviciului/produsului de a cesiona in orice mod, cu titlu gratuit sau oneros, serviciul/produsul achiziționat. Incalcarea acestor obligatii va atrage sistarea imediata a prestarii serviciului nostru, fara returnarea vreunei sume de bani, si poate chiar atrage raspunderea civila sau penala, in conditiile legii.

În afara de achiziția serviciului/produsului, consumatorul nu are nici o alta obligație, dar prin achiziția serviciului/produsului confirma ca a citit toate informatiile de pe aceasta pagina web, inclusiv prezentele termeni si conditii, și că este de acord cu ele!

Restituirea banilor

Dupa achiziționarea serviciului/produsului, banii se returneaza consumatorului in termen de 14 zile daca primim un mail cu aceasta solicitare si doar daca cursantul a parcurs maximum 2% din serviciul/produsul achizitionat (deoarece continutul ar putea fi inregistrat/plagiat de acesta).

In caz ca s-a beneficiat si de o sedinta de coaching, cursantul va suporta tariful echivalent sedintei cu unul din colegii nostri, tarif in valoare de 200 euro. Astfel, din suma initiala achitata de consumator, la returnare se va reține de către societate tariful de 200 euro.

Dupa finalizarea perioadei initiale a serviciului/produsului, plata se va face automat prin aceeasi modalitate de plata introdusa la achizitia serviciului/produsului, fiind o platforma pe baza de subscriptie. In caz ca doriti inactivarea platii recurente, trebuie să modificați manual din setarile contului, la sectiunea Subscriptions. Atentie! In caz ca nu s-au efectuat pasii precizati anterior pentru dezactivarea subscriptiei, scrieti-ne o solicitare in maxim 14 zile de la data extragerii banilor din cont, iar ulterior va vom restitui banii, în condițiile mai sus arătate.


Dispoziție specială pentru mentoratul în investiții: Daca la finalul sedintei a doua nu se solicita refund, clientul nu mai beneficiaza de restituire.Termenul limita de restituire a banilor pe serviciile de mentorat este de maxim 30 zile din momentul platii.

ANUNȚ IMPORTANT!!!
Dragi clienți, vă anunțăm o serie de modificări în structura abonamentelor noastre, respectiv ale serviciilor oferite vouă. Aceste modificări au drept scop îmbunătățirea respectivelor servicii, scop pe care ni l-am propus ca o regulă generală în business-ul nostru. Facem precizarea că, în situația în care unii dintre voi, din orice motiv, nu doriți să acceptați modificările, aveți posibilitatea să ne solicitați expres întreruperea abonamentului, în termen de maximum 30 zile de la data intervenirii modificărilor. Dacă ne trimiteți acele solicitări, societatea noastră va oferi soluții compensatorii sau va restitui parțial prețul achitat de solicitant, ținând cont de serviciile deja prestate. Dacă termenul de 30 zile trece fără formularea unei solicitări de retragere, modificările noastre se consideră acceptate. Aceste modificări sunt vizibile în aplicația Discord, în secțiunea Regulament, în postarea din data de 6 august 2023 și au fost anunțate și prin email-ul trimis în 3 august, pe adresa de email furnizată de voi la înscriere.

Drepturi de proprietate intelectuala.

Toate produsele și serviciile furnizate de noi sunt proprietatea companiei, înregistrată la OSIM sub marca Investitorii. Atragem atenția că proprietatea intelectuală este garantată și ocrotită de lege, iar faptele ilicite de însușire sau folosire a ei atrag răspunderea civilă și penală a autorului.

ACTIVITATEA NOASTRĂ ESTE UNA DE ÎNDRUMARE ȘI CONSILIERE, ÎNSĂ PRECIZĂM IN MOD EXPRES CA NU NE VOM ASUMA NICIODATĂ GARANȚIA OBȚINERII UNUI ANUMIT REZULTAT FINANCIAR.

Produsele digitale și serviciile oferite de Investitorii sunt exclusiv de educație financiară și nu reprezintă consultanță financiară, investițională, fiscală, contabilă sau juridică.


Nu suntem consultanți financiari, nu oferim certificări profesionale sau formări profesionale acreditate și nu îndemnăm persoanele care doresc să devină consultanți financiari să înlocuiască formarea profesională cu programele și cursurile noastre.

Materialele noastre se bazează pe cunoștințele și experiența proprie și oferă educație financiară publicului larg.

Activitatea bursieră și piața crypto sunt instrumente financiare supuse volatilității, și totodată, sunt influențate și de evenimente neprevăzute, motiv pentru care nu vom răspunde în cazul unor pierderi financiare!

  • INVESTITORIICORPORATION SRL

  • J40/6494/2021

  • CIF: RO44082835
  • Str. Turturelelor 11A  et 6 sector 3,Bucuresti

Contact: +40728202265support@investitoriiromania.ro

Program relatii cu clientii: L-V, de la 10:00 - 18:00.

Cum funcționează programul de mentorat?

  • Ai făcut cea mai bună alegere pentru tine și te-ai înscris în programul de mentorat.
  • Vei avea parte de o primă întâlnire alături de mentorul tău.
  • Vei primi materialele necesare pentru studiu individual.
  • În fiecare săptămână participi la sesiunile de mentorat 1:1 alături de expertul care îți va preda informații despre lecția din acea săptămână, urmând ca la final să-ți înmâneze o temă pentru următoarea întâlnire, astfel încât să aprofundezi cât mai bine noțiunile învățate.
  • ​Vei primi feedback pentru modul în care ai rezolvat exercițiile, alături de un calificativ care va demonstra nivelul tău de cunoștințe în legătură cu subiectul pe care ai lucrat.

Procesul de înscriere

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

EȘTI PREGĂTIT SĂ BENEFICIEZI DE ACEST PROGRAM GHIDAT DE MENTORAT?

CONTACT

Ai o întrebare despre programul VIP? Contactează-ne la 0728.834.894 sau scrie-ne pe mail

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Powered By ClickFunnels.com